Taxi luchthaven reserveren

De pandemie van het Coronavirus grijpt nog steeds om zich heen, wat ons geen andere keuze laat dan ons eraan aan te passen en ermee te leren leven. Daarom hebben wij onze activiteiten hervat met strikte voorzorgsmaatregelen. Hoewel de COVID19-situatie nog lang niet voorbij lijkt, weten we dat we, door de juiste richtlijnen te volgen, onze gebruikelijke activiteiten kunnen ontplooien en tegelijkertijd het virus op afstand kunnen houden.

Hier zijn de stappen die wij nemen om onze veiligheid en die van onze klanten tijdens de rit te waarborgen:

covid-19 veiligheidsmaatregelen –¬†Gezonde chauffeurs

We laten onze chauffeurs regelmatig controleren, ontsmetten en beschermen, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de interactie met hun chauffeurs tijdens het rijden. De chauffeurs ondergaan regelmatige temperatuurcontroles en ontsmetting voor en na het beantwoorden van een rit. Bovendien worden alle chauffeurs voorzien van een goed masker en wegwerp handschoentjes voor elke rit.

Gesanitiseerde Auto’s

Naast het bijhouden van de gezondheid van onze chauffeurs, zorgen wij er ook voor dat de voertuigen die wij aanbieden zowel intern als extern goed worden ontsmet. Onze chauffeurs openen en sluiten de deuren voor klanten om in en uit het voertuig te stappen en zorgen voor uw bagage, indien aanwezig. De binnenkant van het voertuig wordt regelmatig ontsmet om elk potentieel schadelijk element uit te roeien.

Reinigingsmiddelen voor passagiers

Wij voorzien onze chauffeurs van handdesinfecterende middelen en zorgen ervoor dat zij een masker dragen voordat zij het voertuig betreden. Op deze manier blijft het voertuig zowel van binnen als van buiten volledig schoon en gezond.

Verzoek aan klanten

Om onze diensten te hervatten in deze situatie is een moeilijke maar verplichte beslissing. Wij begrijpen hoe de meesten van ons met de pandemie te maken hebben gehad. Velen van ons moeten nog ergens zijn en hebben nog veel dingen af te handelen. Daarom hebben wij onze diensten in deze moeilijke tijden teruggebracht. Wij nemen alle maatregelen om ervoor te zorgen dat de verspreiding van het virus wordt tegengegaan. Wij verzoeken onze klanten hetzelfde te doen bij het boeken van onze diensten. Dit zijn de dingen die nodig zijn tijdens het reizen in lock-down:

Elke passagier moet een masker dragen en extra beschermende maatregelen nemen.
Passagiers moeten hun handen wassen voor en na het verlaten van hun huizen.
Passagiers die zich niet lekker voelen, moeten niet naar buiten gaan.
Passagiers moeten kiezen voor online betaling in plaats van contante betaling om fysieke interacties te vermijden.
Passagiers moeten de buitenkant van het voertuig niet aanraken.

Vlucht check-in

Als u bagage bij u heeft die ingecheckt moet worden, zult u waarschijnlijk in een lange rij moeten wachten. Op drukke dagen kunnen deze rijen zelfs nog langer zijn. Als u van plan bent om fysiek in te checken, zult u waarschijnlijk 20 minuten moeten wachten voor binnenlandse vluchten en 30 minuten voor internationale vluchten. U moet dus voldoende tijd uittrekken voor het inchecken. Bovendien moet u er rekening mee houden dat veel luchtvaartmaatschappijen bagage niet accepteren 45 minuten tot een uur voordat de vlucht vertrekt.

U kunt het inchecken sneller en gemakkelijker maken door online in te checken via de website van de luchtvaartmaatschappij of meteen via Taxi Brasschaat.

Wat is de beste manier om naar de luchthaven te reizen?

U kunt altijd uw vrienden of familieleden vragen om u op de luchthaven af te zetten. U kunt ook uw eigen auto rijden naar de luchthaven en laat uw auto bij de luchthaven parkeergarage, maar dat zou de duurdere manier om te reizen naar de luchthaven of u kunt huren auto diensten voor betaalbaarheid.

Een van de beste manieren om naar de luchthaven te reizen is het huren van een professionele pick-up service of taxi Ekeren. Pick-up diensten kunnen worden georganiseerd voor een tijdige pick-up en levering en zijn de meest handige manier om te reizen naar de luchthaven.